Avtomobilske prevleke tipske za Fiat Tipo (2/1 op”), 15″ →

Avtomobilske prevleke tipske za Fiat Tipo (2/1 op”), 15″ →

Prevleke so dobavljive izključno po naročilu, zato pred naročilom še enkrat preverite točnost modela, saj reklamacije niso možne. Prevleke so narejene po osnovnem modelu brez dodatne opreme. 

109.85

Dobavljivo (7-10 dni)

Šifra izdelka: 649 Kategoriji: , Ključne besede: , , ,

Uporaba avtomobilskih prevlek da vašemu avtomobilu občutek svežine in novosti ter zaščiti tovarniško oblazinjenje pred umazanijo in poškodbami. Uporaba je priporočljiva predvsem za ljudi z otroki ter vse, ki cenite svoj avto ne glede na to, če imate nov ali rabljen avto. Prav tako so avtomobilske prevleke tudi donosna naložba pri prodaji avtomobila, saj boste tako lažje našli kupca ter dobili boljšo ceno in zagotovo naredili večji vtis na potencialne stranke.

Elegance tipske avtomobilske prevleke so narejene v Evropi iz visokokakovostnih materialov: velurja (vzorec 1 ali 2) ali trdne poliestrske tkanine (vzorec 3) ter podložene z 3 mm poliuretansko peno, ki še dodatno zaščiti sedež pred prahom in umazanijo. Na področjih, bolj podvrženih obrabi je uporabljena dodatno ojačana obloga. Prednji sedeži so dodatno opremljeni z modnim vezenjem. Prevleke imajo posebne »varne šive« za varnostne blazine AIRBAG, tako da so primerne tudi za avtomobile s stranskimi zračnimi blazinami na sedežih. Ta rešitev je večkrat preizkušena in certificirana. Varnostne študije so bile izvedene s strani Centra za avtomobilsko industrijo (PIMOT) s sedežem v Varšavi, ki je odobril varnost izdelkov z izdajo varnostnega certifikata “B”.

Tipske avtomobilske prevleke ELEGANCE so narejene po tovarniških merah za vaše vozilo, tako da se 100% ujemajo s prvotnim oblazinjenjem vključno z ločenimi zadnjimi sedeži, tako da ne blokirajo delovanje le-teh. Vse odprtine za vzglavnik, strukturne elementi, varnostne pasove, ISOFIX, kljuke itd. so že izrezane in obrobljene. Prevleke vključujejo tudi naslone za roke (v avtomobilih, ki jih imajo) in so izdelani kot ločeni deli in ne blokirajo njihove funkcionalnosti.

Avtomobilske prevleke so pakirane v praktični torbi z zadrgo, ki se lahko uporablja za shranjevanje oblačil in drugih predmetov.

Avtomobilske prevleke ELEGANCE so na voljo v treh vzorcih (vzorec napišite v opombe): 

vzorci prevlek

 

Material:

Velur in poliestrska tkanina

Podloga: poliuretanska pena

 

Avtomobilske prevleke so narejene za vozilo: 

Znamka: Fiat,

model: Tipo (2/1 op”),

letnik izdelave: 15″ →,

dobavni rok: 7-10 dni po plačanem predračunu.

Pozor! Ta izdelek je narejen po meri ter dobavljiv izključno po naročilu stranke, zato potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe!

Avtomobilske prevleke 1

Postavite vprašanje o izdelku!


Gost
Bojan Rebec
1 leto 1 mesec pred

Lep pozdrav
Imam Fiat Tipo letnik 2017 model EASY ,limuzina,4 vrata .Zanima me ali imate prevleke za ta model. odločil bi se za vzorec 3,
Hvala
Bojan
041631076

Gost
Tine S.
1 leto 1 mesec pred

Pozdravljeni,

za ta model vam lahko ponudim samo univerzalne prevleke.

 

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€, DRUGAČE 3,5€

IMATE PROJEKT? VPRAŠAJTE ZA SUPER POPUST

DOSTAVA V 1-2 DNEH ZA IZDELKE NA ZALOGI

1-3 LETNA GARANCIJA NA VEČINO IZDELKOV

VELEPRODAJNE CENE ZA B2B STRANKE

Iščete izdelek, ki ga še ni v ponudbi, drugo barvo ali podoben izdelek? Pošljite povpraševanje TUKAJ!

GOR