Tipske avtoprevleke zašite po merah za Mercedes B W246

Tipske avtoprevleke zašite po merah za Mercedes B W246

Niste našli svojega modela? Pošljite povpraševanje!

136.64

Uporaba avtomobilskih prevlek da vašemu avtomobilu občutek svežine in novosti ter zaščiti tovarniško oblazinjenje pred umazanijo in poškodbami. Uporaba je priporočljiva predvsem za ljudi z otroki ter vse, ki cenite svoj avto ne glede na to, če imate nov ali rabljen avto. Prav tako so avtomobilske prevleke tudi donosna naložba pri prodaji avtomobila, saj boste tako lažje našli kupca ter dobili boljšo ceno in zagotovo naredili večji vtis na potencialne stranke.

Zunanja plast je narejena iz kvalitetnega velurja (tako stranski kot srednji del), ki je mehek in prijeten na dotik ter hkrati trpežen in zelo enostaven za čiščenje (prevleke lahko operete v domačem pralnem stroju pri 30 °), saj se ne razbarva, ne povzroča alergijskih reakcij in je varen za otroke.
Avtoprevleke so popolnoma prilagojene vašemu modelu avtomobila ter izdelane po naročilu. Če ima avto deljen zadnji sedež, prejmete ločeno prevleko za vsak sedež.
Sprednji del, stranice in zadnji del sedežev so 100% pokriti z materialom. Zahvaljujoč tej rešitvi je prvotno oblazinjenje sedežev zaščiteno pred poškodbami in umazanijo na najbolj izpostavljenih mestih.
Prevleke imajo posebne »varne šive« za varnostne blazine AIRBAG, tako da so primerne tudi za avtomobile s stranskimi zračnimi blazinami na sedežih. Ta rešitev je večkrat preizkušena in certificirana. Varnostne študije so bile izvedene s strani Centra za avtomobilsko industrijo (PIMOT) s sedežem v Varšavi, ki je odobril varnost izdelkov z izdajo varnostnega certifikata “B”.

 

 

Za informativno ponudbo za vaš model kliknite tukaj!

 

POZOR: 

Ker gre za izdelek po naročilu ne velja 15 dnevni rok vračila, zato pred plačilom še enkrat preverite model avtomobila, saj reklamacij v primeru vaše napake ne moremo upoštevati. Dobavni roki niso garantirani. Prodajalec ne prevzema odgovornosti za morebitno napačno interpretacijo modelov. Za naročilo je potrebno plačilo avansa v višini 50% od zneska, ostalo plačate po povzetju. Predračun vam pošljemo po emailu. Dobavni rok je cca. 10-15 delovnih dni po plačilu avansa.  

Barve:

Postavite vprašanje o izdelku!


 

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€, DRUGAČE 3,5€

IMATE PROJEKT? VPRAŠAJTE ZA SUPER POPUST

DOSTAVA V 1-2 DNEH ZA IZDELKE NA ZALOGI

1-3 LETNA GARANCIJA NA VEČINO IZDELKOV

VELEPRODAJNE CENE ZA B2B STRANKE

Iščete izdelek, ki ga še ni v ponudbi, drugo barvo ali podoben izdelek? Pošljite povpraševanje TUKAJ!

GOR