Avto LED sijalka – žarnica T10 W5W 2W 240lm 12V OSRAM hladno bela 6500K

Šifra: A3310

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


8.35

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Žarnice M-tech/Osram Platinum je linija inovativnih led žarnic, zasnovanih izključno na Osramovih polprevodniških komponentah (Optosemiconductors Osram LED) in drugih komponentah visoke kakovosti. Izdelek je v celoti zasnovala skupina inženirjev R&D. Tehnologija za uravnavanje delovne temperature same diode je tista, ki loči M-Tech/Osram Platinum Retrofit linijo od vseh drugih izdelkov nižjega in srednjega razreda. Ko je dosežena mejna temperatura, se poraba moči samodejno znižuje do ravni pravilnega ravnovesja. Zahvaljujoč tej napredni rešitvi ter prenapetostni zaščiti, proizvajalec nudi kar 3 LETNO GARANCIJO na VSE izdelke iz linije PLATINUM.

Zamenjava za: W5W
Podnožje: W2,1×9,5d
Število LED diod: SMD5630 4xLED OSRAM Opto Semiconductors
Moč: max. 2W
Svetilnosti: max. 240LM
Napetost: 13.6V DC
Barva svetlobe: Hladna bela
CANBUS – UPOR: DA
Uporaba:
– Pozicijska luč
– Notranja rasvetljava
– Osvetlitev registrske tablice
– Nadzorna plošča

Prednosti M-tech Osram LEDic:
– Odporna na vibracije
– Dosti daljša življenjska doba
– Manjša poraba energije
– Užig brez zamika, žarnica doseže takoj 100% svetilnosti
– Enostavna montaža
– Ne spreminja svetilno barvo

Zahvaljujoč vgrajenim diodam Osram v kombinaciji z najnovejšo tehnologijo M-tech so te žarnice najkavostnejše na svetu. Najdaljša življenjska doba in najboljša svetilnost.

Teža 0.08 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.