Avto LED sijalka – žarnica T10 W5W 2W 240lm 12V OSRAM hladno bela 6500K

Dostopnost:

Na zalogi pri dobavitelju


8.35

Na zalogi pri dobavitelju

Žarnice M-tech/Osram Platinum je linija inovativnih led žarnic, zasnovanih izključno na Osramovih polprevodniških komponentah (Optosemiconductors Osram LED) in drugih komponentah visoke kakovosti.
Izdelek je v celoti zasnovala skupina inženirjev R&D. Tehnologija za uravnavanje delovne temperature same diode je tista, ki loči M-Tech/Osram Platinum Retrofit linijo od vseh drugih izdelkov nižjega in srednjega razreda. Ko je dosežena mejna temperatura, se poraba moči samodejno znižuje do ravni pravilnega ravnovesja. Zahvaljujoč tej napredni rešitvi ter prenapetostni zaščiti, proizvajalec nudi kar 3 LETNO GARANCIJO na VSE izdelke iz linije PLATINUM.

Zamenjava za: W5W
Podnožje: W2,1×9,5d
Število LED diod: SMD5630 4xLED OSRAM Opto Semiconductors
Moč: max. 2W
Svetilnosti: max. 240LM
Napetost: 13.6V DC
Barva svetlobe: Hladna bela
CANBUS – UPOR: DA

Uporaba:
– Pozicijska luč
– Notranja rasvetljava
– Osvetlitev registrske tablice
– Nadzorna plošča

Prednosti M-tech Osram LEDic: – Odporna na vibracije
– Dosti daljša življenjska doba
– Manjša poraba energije
– Užig brez zamika, žarnica doseže takoj 100% svetilnosti
– Enostavna montaža
– Ne spreminja svetilno barvo
Zahvaljujoč vgrajenim diodam Osram v kombinaciji z najnovejšo tehnologijo M-tech so te žarnice najkavostnejše na svetu. Najdaljša življenjska doba in najboljša svetilnost.

Pošlji vprašanje preko facebook messengerja!
Spletna trgovina deluje nemoteno! Znižali smo prag za brezplačno poštino iz 50€ na 35€. Iz varnostnih razlogov je onemogočeno plačilo po povzetju, hkrati vas pozivamo, da za dostavo izberete PS paketomat ali alternativno lokacijo (pred vrata, vrtna lopa, garaža,...).