Avto LED sijalka W16W (T15) 12/24V 45x 4014 SMD LED nonpolar CANBUS 2 kosa

Šifra: 58314

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


10.89

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Vir svetlobe: 45x 4014 SMD
Podnožje: W16W (T15)
Napetost: 12 / 24V
Poraba energije: 3,3W
Barva svetlobe: BELA 6500K
Kot svetilnosti: 180 °

Žarnice so opremljene z CANBUS, tako da ne povzročajo napake za pregorelo žarnico na računalniku v avtu (velja za večino avtomobilov, pri nekaterih avtomobilih se napaka še vedno lahko pojavlja, zato je potrebno zaporedno vezati še en CANBUS ali računalniško izklopiti kontrolo).

Žarnica je zasnovana za osvetlitev zunanjosti vozila.

Šifra: 58314 Kategorija:
Teža 0.02 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.