Avto LED ploščica W5W, C5W, BA9S 320 lm canbus SMD 3W 12V

Šifra: 50752

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


7.66

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Svetlejše od običajnih žarnic z žarilno nitko

Konektorhi: W5W, C5W, BA9S
Napetost: DC 12V
Moč: 3 W
Svetloba: 320 lumnov
Barvna temperatura: 6000 K
Vir svetlobe: 16 kosov SMD 5050 LED

Izdelek uporabljajte v skladu z lokalnimi zakoni in predpisi. Če izdelek uporabljate na zunanjem delu vozila, ga je mogoče namestiti samo na motorno vozilo, ki vozi po zasebni cesti, zaprti za cesto ali javni promet. Kupec lahko odstopi od tega samo na lastno odgovornost v skladu z veljavno zakonodajo (npr. Uredba 5/1990. (IV.12) KÖHÉM)

Šifra: 50752 Kategorija:
Teža 0.022 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.