Ajdov vzglavnik iz ajdovih zrn in mirkovlaken M.Joy

Ajdov vzglavnik iz ajdovih zrn in mirkovlaken M.Joy

Zdravilni učinki ajdovih zrn so znani že stoletja. Cenjena so predvsem zaradi svoje trikotne oblike, ki odlično prevaja energijo, odpravlja glavobol ter bolečine v vratu,  zaradi svoje zračnosti pa so primerna za alergike.

25.95

Na zalogi

Šifra izdelka: mjoy2 Kategorije: , , Ključna beseda:
Blagovna znamka M.Joy vam prva v sloveniji predstavlja vzglavnik polnjen s 100% mikrovlakni ter ajdovimi zrni v sami prevleki, narejeni iz 100% bombaža.
Zakaj ajdova zrna? 
Zdravilni učinki ajdovih zrn so znani že stoletja. Cenjena so predvsem zaradi svoje trikotne oblike, ki odlično prevaja energijo, zaradi svoje zračnosti pa so primerna za alergike, za katere je še posebaj primerno, da spijo za vzglavnikih, v katerih se ne nabirajo pršice in drugi alergeni, saj se v njih ne nabira vlaga, ki omogoča nastanek alregenov. Ajda tudi vsebuje rutin oz. vitamin P, ki deluje antimikrobno in virustatično.
Ajdov vzglavnik M.Joy dimenzij 78x47cm se popolnoma prilagodi anatomiji vašega ramenskega obroča, ajdova zrna se zaradi svoje oblike med gibanjem premikajo in s tem omogočajo mikro masažo glave in vratu in s tem spodbujajo prekrvavitev, ter ugodno vplivajo na odpravljanje glavobola in migrene. Zaradi svoje zrčnosti pa preprečujejo potenje med spanjem in delujejo antistresno. Prevleka je narejena in 100% bombaža z motivom vrtnic, polnilo pa iz 100% mikrovlaken. 

Postavite vprašanje o izdelku!


 

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€, DRUGAČE 3,5€

ZA VEČJA NAROČILA NUDIMO SUPER POPUST

DOSTAVA V 1-2 DNEH ZA IZDELKE NA ZALOGI

1-3 LETNA GARANCIJA NA VEČINO IZDELKOV

GOR