360° zaščita za mobilni telefon + kaljeno zaščitno steklo za Iphone 7 PLUS (5,5″) moder

360° zaščita za mobilni telefon + kaljeno zaščitno steklo za Iphone 7 PLUS (5,5″) moder

Ovitek sestavljata dva dela iz trde plastike ter kaljeno steklo ter se odlično prilega vašemu telefonu in je skoraj neopazen, močan material pa ščiti telefon pred praskami in poškodbami. Narejeni so tudi izrezi za funkcijske tipke vašega telefona. Slika izdelka je namenjena zgolj predstavitvi funkcij izdelka in ne predstavlja dejanskega izdelka za ta model telefona … Več info

9.90

Šifra izdelka: a34536698c21 Kategorije: , ,

Ovitek sestavljata dva dela iz trde plastike ter kaljeno steklo ter se odlično prilega vašemu telefonu in je skoraj neopazen, močan material pa ščiti telefon pred praskami in poškodbami. Narejeni so tudi izrezi za funkcijske tipke vašega telefona.

Slika izdelka je namenjena zgolj predstavitvi funkcij izdelka in ne predstavlja dejanskega izdelka za ta model telefona (izrezi za funkcijske tipke). Ob naročilu bo poslan izdelek za vaš model telefona.

Niste našli ovitka za svoj model telefona? Kontaktirajte nas preko emaila info@megamiska.eu ali telefona in za vas bomo poiskali ovitek za vaš model telefona.

Na vse mobilne dodatke ob plačilu preko PayPal-a ali po predračunu nudimo BREZPLAČNO POŠTNINO! V primeru plačila po povzetju poštnina znaša samo 1,99€.

Postavite vprašanje o izdelku!


 

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€, DRUGAČE 3,5€

ZA VEČJA NAROČILA NUDIMO SUPER POPUST

DOSTAVA V 1-2 DNEH ZA IZDELKE NA ZALOGI

1-3 LETNA GARANCIJA NA VEČINO IZDELKOV

GOR