Tipske avtoprevleke zašite po merah

OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE / NAROČILO

Izjemno kakovostne ter ROČNO zašite avtoprevleke, narejene po tovarniških merah iz izredno kakovostnega troslojnega materiala (osnova + pena + podloga), aribag certifikatom B28 ter upoštevanimi vsemi posebnostmi vašega vozila bodo navdušile še tako zahtevne uporabnike. Odlikuje jih tudi enostavno vzdrževanje, saj jih lahko operete kar v pralnem stroju na 30°C. Po želji lahko naročite tudi samo avtoprevleke za sprednje sedeže (65% cene celotnega kompleta). Na voljo so tudi drugi materiali, kot so eko usnje, alkantara in tapetniška tkanina v različnih barvnih kombinacijah. Niste prepričani o kakovosti? Izpolnite obrazec za povpraševanje ter v opombe napišite “želim brezplačni vzorec” in po pošti vam bomo poslali brezplačen vzorec materiala (velur).

Podatki o vozilu

Izbira barve / vzorca

* VELUR je neverjetno mehak, plišast tekstil, ki je zelo podoben žametu (čeprav veliko cenejši). Odlikuje ga čudovita mehka obdelava z odrezanimi vlakni, ki sledijo potezi vaše roke. Velur se lahko pere v pralnem stroju na 30°C. Material: 100% poliester.
** TAPETNIŠKA TKANINA je trpežna tkanina, ki je primarno narejena za oblazinjenje pohištva, saj je odporna na obrabo in je prijetna na dotik. Material: 100% poliester.

Vaši podatki


Za nalaganje kliknite tukaj
Ker gre za izdelek po naročilu ne velja 15 dnevni rok vračila, zato pred plačilom še enkrat preverite model avtomobila, saj reklamacij v primeru vaše napake ne moremo upoštevati. Dobavni roki niso garantirani. Prodajalec ne prevzema odgovornosti za morebitno napačno interpretacijo modelov. Za naročilo je potrebno plačilo avansa v višini 50% od zneska, ostalo plačate po povzetju. Poštnina je vključena v ceno. Predračun vam pošljemo po emailu. Dobavni rok je cca. 10-20 delovnih dni po plačilu avansa (dobavni rok je odvisen od količine naročil, saj so prevleke ročno šivane).